F.A.Q.

Mijn bedrijf staat nog niet op tgemak.be

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in ontstoppingen, ruimingen, camera-inspectie of rioolwerken? En ben je op zoek naar meer visibiliteit voor je bedrijf? Op tgemak.be ontvangen wij maandelijks duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar een ontstoppingsdienst. Een standaard vermelding van jouw bedrijf is gratis en je kan direct gevonden worden door je doelgroep.

Met tgemak.be bieden we een onafhankelijk platform aan voor particuliere klanten die een actieve nood hebben aan een ontstoppingsdienst, ruiming, camera-inspectie of rioolwerken. Door middel van een duidelijk en snel overzicht weer te geven van de verschillende aanbieders, willen we deze particuliere klanten ondersteunen door hen een betrouwbare partner in hun eigen regio aan te reiken.

Hier kan je je bedrijf toevoegen aan tgemak.be. Je vermelding is gratis. Indien je als “Bedrijf in de kijker” meer zichtbaarheid wenst dan neem je contact op met Faam bv.

Mijn bedrijf staat al op tgemak.be

Ja, tgemak.be is gratis voor jouw bedrijf. Wij bieden de mogelijkheid om te adverteren en meer zichtbaarheid te genieten. Dit aanbod is voor professionals die hiervoor met Faam bv een overeenkomst hebben afgesloten.

Je gegevens kan je makkelijk aanpassen door een e-mail te versturen naar hello@tgemak.be.

Binnen 48u zal je een bevestiging van de aanpassing ontvangen.

Indien je meer zichtbaarheid wenst op tgemak.be, neem dan contact op met Faam bv.