Nog vragen over onze dienstverlening? Neem een kijkje in de veelgesteld vragen of neem contact op met onze redactie.

Vermelding bedrijf

Stuur een e-mail naar hello@faam.be en wij zorgen ervoor dat uw gegevens geüpdate worden binnen 7 dagen.

Heeft u gekozen voor de gratis vermelding, maar wenst u meer online zichtbaarheid te verkrijgen?
Kies dan voor één van de betalende pakketten via deze link. Wij nemen binnen 48 uur met u contact op om de details te bespreken.Heeft u een betalend pakket, maar wenst u over te stappen naar een ander betalend pakket?
Stuur een e-mail naar hello@faam.be en wij nemen binnen 48 uur met u contact op om de details te bespreken.
Heeft u een betalend pakket, en wenst u over te stappen naar enkel de gratis vermelding?
U bent gedurende een termijn van 3 maanden verbonden aan uw pakket, deze termijn wordt automatisch verlengd. U dient ons op de hoogte te stellen 1 maand voor het aflopen van de termijn (via e-mail, brief of aangetekende brief) dat het betalende pakket stopgezet dient te worden.

Is uw bedrijf gestopt? Of zijn uw activiteiten veranderd? Heeft u gekozen voor de gratis vermelding, stuur een e-mail naar hello@faam.be en uw vermelding wordt verwijderd binnen 7 dagen.
Heeft u gekozen voor een betalend pakket? U bent gedurende een termijn van 3 maanden verbonden aan uw pakket, deze termijn wordt automatisch verlengd. U dient ons op de hoogte te stellen 1 maand voor het aflopen van de termijn (via e-mail, brief of aangetekende brief) dat het betalende pakket stopgezet dient te worden. Indien u uw vermelding eerder wilt verwijderen, is er geen terugbetaling mogelijk.

Betaling en facturatie

Uw factuur ontvangt u via e-mail. Deze dient u te betalen binnen 14 dagen na factuurdatum en kan u betalen via overschrijving. Raadpleeg onze algemene voorwaarden.

Stuur een e-mail naar hello@faam.be en wij versturen u een duplicaat van de factuur binnen 7 dagen.

Staan er incorrecte gegevens op uw factuur? Stuur ons binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur een e-mail naar hello@faam.be met vermelding wat er incorrect is en wij doen het nodige om dit aan te passen.