FAQ

Mijn bedrijf staat nog niet op tgemak.be

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in ontstoppingen, ruimingen, camera-inspectie of rioolwerken? En ben je op zoek naar meer visibiliteit voor je bedrijf? Op tgemak.be ontvangen wij maandelijks duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar een ontstoppingsdienst. Een standaard vermelding van jouw bedrijf is gratis en je kan direct gevonden worden door je doelgroep.

Met tgemak.be bieden we een onafhankelijk platform aan voor particuliere klanten die een actieve nood hebben aan een ontstoppingsdienst, ruiming, camera-inspectie of rioolwerken. Door middel van een duidelijk en snel overzicht weer te geven van de verschillende aanbieders, willen we deze particuliere klanten ondersteunen door hen een betrouwbare partner in hun eigen regio aan te reiken.

Je kan met je bedrijf op 2 manieren op tgemak.be vermeld worden:

  • Gratis vermelding: je bedrijf wordt toegevoegd op de regiopagina van jouw provincie.
    Stuur een e-mail met de gegevens van jouw bedrijf naar hello@tgemak.be en wij voegen jouw bedrijf toe aan tgemak.be.
  • Betalende vermelding: naast de regiopagina van jouw provincie zal jouw bedrijf aanwezig zijn op verschillende pagina’s, binnen én buiten tgemak.be, waardoor je bedrijf meer zichtbaarheid zal verkrijgen. Ontdek alle voordelen hier.

Mijn bedrijf staat al op tgemak.be

Ja, tgemak.be is gratis voor jouw bedrijf. Wij bieden de mogelijkheid om te adverteren en meer zichtbaarheid te genieten. Dit aanbod is voor professionals die hiervoor met Faam bv een overeenkomst hebben afgesloten.

Met een gratis vermelding verschijn je op de regiopagina binnen jouw provincie. Met een betalende vermelding zal je bedrijf op meerdere plaatsen binnen én buiten tgemak.be vermeld worden. Een overzicht van deze voordelen kan je hier vinden.

Je gegevens kan je makkelijk aanpassen door een e-mail te versturen naar hello@tgemak.be.

Binnen 48u zal je een bevestiging van de aanpassing ontvangen.

Heb je een gratis vermelding en wens je meer zichtbaarheid te verkrijgen? Schakel over naar de betalende vermelding en krijg onderstaande voordelen:

  • Je staat met je bedrijf op de provinciepagina én op jouw regiopagina. Daarnaast staat je bedrijf op de homepagina van tgemak.be en geniet je van advertentieruimte op alle bedrijvenpagina’s. Wij laten maximum 4 betalende vermeldingen per provincie toe, zodanig er exclusiviteit is.
  • Ook naast tgemak.be heb je een aantal voordelen: je bedrijf komt op onze dochterpagina’s ruimdiensten.be en aanbevolen.be.

Dit alles voor € 25,00 per maand excl. BTW (driemaandelijks opzegbaar).

Interesse? Vul het formulier in en wij nemen binnen 48u met jou contact op.