Ontstoppingsdienst in je buurt?

Selecteer hieronder jouw provincie en vind een lokale partner tussen de
ontstoppingsdiensten. Een lokale ontstoppingsdienst biedt vlot contact en uitstekende service als extra
troef gezien deze in jouw nabijheid gevestigd is.

Een ontstoppingsdienst in je eigen regio

Ken je niet meteen een ontstoppingsdienst of ruimdienst die je verder kan helpen? Geen nood. Wij zoeken voor jou in onze uitgebreide database naar een vakman bij jou in de buurt, over het hele grondgebied van de vijf Vlaamse provincies: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Elke provincie is vervolgens opgedeeld in verschillende regio’s.

Op deze manier kan je snel contact opnemen met lokale ontstoppingsdiensten.

Video afspelen

Waarom een ontstoppingsdienst inschakelen?

Een rioolprobleem is niet altijd eenvoudig op te lossen, denk maar aan een hardnekkige verstopping van je afvoer (wc, bad …) of de reiniging van je septische put.

Bespaar daarom tijd en geld en schakel onmiddellijk een ervaren vakman in.

Onze experts doen het allemaal. Op deze website vind je betrouwbare informatie over ontstoppingsdiensten dichtbij.

Wat kan een ontstoppingsdienst voor je doen?

Een ontstoppingsdienst kan je helpen met ontstopping van de afvoer, riool of WC. Er zijn verschillende ontstoppingsmethodes die een ontstoppingsdienst kan gebruiken en zij zijn best geplaatst om de juiste technieken toe te passen.

Hogedrukreiniging zal vaak voldoende zijn om een kleine verstopping aan te pakken. Hierbij wordt er met een hoge druk water door de afvoerpijp gespoten. Moeten zij de oorzaak verder gaan zoeken, zoals bvb. in je riolering, dan zal camera inspectie van je leidingen noodzakelijk zijn. 

Een ontstoppingsdienst kan een camera inspectie uitvoeren om te kijken waar het probleem zit. Zo kunnen zij de ontstopping efficiënter uitvoeren en hoeven ze niet te zoeken naar het probleem. Daarnaast is het ook veiliger voor de ontstoppingsdienst om een camera inspectie uit te voeren, omdat ze dan niet direct in contact komen met het afvalwater.

Wat is de kost van een ontstoppingsdienst?

De kost van een ontstoppingsdienst verschilt vaak nogal per bedrijf. Vaak rekenen ze een vaste prijs per ontstopping, maar sommige ontstoppingsdiensten hanteren ook een uurtarief. Daarnaast kan de prijs ook afhankelijk zijn van het type ontstopping dat er nodig is.

Informeer je goed op voorhand en vraag naar de prijs van je ontstoppingsdienst.

Putten laten leegmaken?

Ben je op zoek naar iemand voor het ledigen van je septische of beerput? Let er dan op dat het bedrijf dat je contacteert ook werkzaam is als ruimdienst. Deze beschikken namelijk over speciaal uitgeruste tankwagens voor het transport van vloeistoffen.

Nieuws en tips