Reviews van meer dan 150 bedrijven
5/5
Bedrijf met de beste reviews op 17/04/2024
ontstoppen met rubberen handschoen

Leidingen ontstoppen met een rubberen handschoen

Zit de ontstopping niet te diep in je leiding of wc? Dan kan je dit vaak zelf verwijderen door een rubberen handschoen aan te doen en in de leiding te gaan.  Dit kan werken als bijvoorbeeld een prop toiletpapier de oorzaak is van je verstopping. of als er iets in je afvoer terechtgekomen is dat onmiddellijk bij het begin van je afvoer de leiding blokkeert.

Bestaat er naast een rubberen handschoen, andere manieren van ontstoppen?

Naast ontstoppen met een rubberen handschoen voor verstoppingen niet diep in je leiding zijn er ook nog andere manieren om je wc en leidingen te ontstoppen. Via deze link kan je alle tips op een rijtje terugvinden. Belangrijk, gebruik de verschillende tips niet door elkaar en wees ALTIJD voorzichtig. Lukt het niet met deze tips? Dan heb je te maken met een hardnekkige ontstopping en schakel je best tijdig een vakman in. Via deze link heb je toegang tot gespecialiseerde ontstoppingsdiensten in je eigen regio. 

Hoe gaat het ontstoppen van leidingen met een rubberen handschoen in zijn werk?

Dit is heel simpel aangezien je enkel een rubberen handschoen nodig hebt. Je kan dit ook doen zonder handschoen, maar raden we af omdat je nooit weet wat ervoor zorgt dat je leiding verstopt is.

Stappen:

  1. Doe een rubberen handschoen aan
  2. Ga voorzichtig in de leiding
  3. Verwijder de prop
  4. Spoel je leiding of wc door met water en test of de verstopping verholpen is.

 

Kom alles te weten over het ontstoppen van je WC in WC ontstoppen: dé complete handleiding.

Ontstopping niet verholpen? Schakel een ervaren ontstoppingsdienst in

Is de verstopping nog niet verholpen? Dan betekent dit dat je te maken hebt met een hardnekkige verstopping. Bespaar daarom je kostbare tijd, frustraties en geld en schakel een ervaren ontstoppingsdienst in.

Aangezien je een ontstoppingsdienst niet elke dag nodig hebt, bundelden we voor jou een overzicht van alle ontstoppingsdiensten in je eigen buurt. Op deze manier kan je snel contact opnemen met een expert om jouw rioolprobleem aan te pakken.