Maak je tuin klaar voor de zomer

Naast een zomerbeurt voor je leidingen, goten, dakkapel … in en aan je woning, dien je ook je tuin, terras en oprit een zomerbeurt te geven.

Ontmossen

House with swimming pool outdoors in backyard garden

Ontmossen van terras

Regelmatig vegen van je terras is een must om groene aanslag te verminderen. Daarnaast kan je met een product je terras behandelen tegen mos.

Driveway Pressure Washing

Ontmossen van de oprit

Hetzelfde principe als voor het ontmossen van je terras; regelmatig vegen en vervolgens behandelen met een product. Ook te gebruiken voor opritten bestaande uit kiezels.

dak schoonmaken

Ontmossen van de dakpannen

Start met het afspuiten van je dakpannen om deze nadien in te spuiten met een anti-mos middel. Verlaag de druk van je hogedrukspuit voor een leien dak om beschadigingen te voorkomen.

Tuin onderhouden

Gardener Pruning And Shaping Bushes.

Snoeien van planten en bomen

Heel wat bomen en planten hebben een snoeibeurt in de lente/zomer nodig: buxushagen, groenblijvende hagen en leibomen zijn de voornaamste soorten.

Gardening Power Equipment and Gardener Job

Verticuteren van gras

Verlucht je gras minstens éénmaal per jaar zodat voedingsstoffen goed in de bodem kunnen doordringen. De beste periodes zijn begin april en begin september.

Fertilize Turf by Gardener

Bemesten

Een goede bemesting zorgt voor een snelle aangroei van je gras en een prachtige groene kleur. Ook je planten kunnen extra voedingsstoffen gebruiken in de lente.

Schakel tijdig een vakman in

Hulp nodig bij het controleren en herstellen van je leidingen, het reinigen van daken? Bespaar je kostbare tijd, frustraties én geld, en schakel een ervaren vakman in.

Nieuws en tips