Reviews van meer dan 150 bedrijven
5/5
Bedrijf met de beste reviews op 22/07/2024
stank-in-huis

Vakantie, laat stank niet toe in uw huis

De schoolvakantie is gestart, wellicht gaat u samen met uw familie genieten van een welverdiende vakantie en blijft uw woning gedurende een periode alleen achter. Zorg ervoor dat uw vakantie niet onnodig bedorven wordt, doordat u terugkeert en thuiskomt in een huis met rioolgeur.

In de zomermaanden kan de temperatuur snel oplopen, waardoor er binnen in huis een rioolgeur kan ontstaan omdat de leidingen uitgedroogd zijn. Dit kan in alle ruimtes van uw woning en met alle types van leidingen voorkomen vb. badkamerleidingen, keukenleidingen, wc-afvoer …

Voorkom dit door het toepassen van een aantal simpele tips & tricks. Deze kosten slechts een paar minuten van uw tijd voor vertrek, maar zorgen ervoor dat uw familie in een aangenaam huis kan thuiskomen:

  • Leidingen die u niet regelmatig gebruikt
    Doorspoel voor uw vertrek gedurende enkele minuten alle leidingen die u niet regelmatig gebruikt met water. Op deze manier voorkomt u dat de sifon niet droog komt te staan, en dat onaangename geuren worden tegengehouden en uw huis niet kan doordringen.
  • Leidingen die u regelmatig gebruikt
    Reinig de sifons van uw leidingen die u regelmatig gebruikt, zodanig er geen opgehoopte afval in achter blijft. Dit opgehoopt afval kan zorgen voor geurhinder indien u de afvoer gedurende een periode niet meer gebruikt.

 

Gebruik in beide situaties geen chemische producten. Op korte termijn kunnen deze een goede en snelle oplossing zijn. Maar deze zijn geen duurzame, langetermijn oplossingen doordat deze uw leidingen kunnen aantasten.

Wenst u meer advies? Of blijft u met een rioolgeur zitten na het toepassen van bovenstaand advies? Contacteer vandaag nog één van onze gespecialiseerde partners in onstoppingsdiensten uit Oost-Vlaanderen zodanig u met een gerust hart op vakantie kan vertrekken.