wc verstopt door teveel wc papier

WC Water komt Omhoog: Snelle oplossing!

Loopt je WC vol bij het doortrekken en heb je een snelle oplossing nodig? Lees dan dit artikel! Vaak wordt dit veroorzaakt doordat er teveel wc papier in de wc wordt gedaan. Hierdoor kan het wc water niet goed weglopen en staat het toilet binnen no time vol water. Gelukkig is er een snelle oplossing voor dit probleem! In dit artikel lees je alles over het wc water komt omhoog en hoe je er snel vanaf kunt komen.

Wanneer je een volle wc hebt, is het belangrijk dat je snel handelt. Het is namelijk erg vervelend als het toilet overloopt en alle viezigheid uit de wc in huis komt.

Daarom geven we hieronder een aantal stappen die je kunt nemen wanneer je wc vol water staat:

  • Haal eerst het toiletpapier uit de wc. Het is belangrijk dat je hier snel mee bent, zodat het water niet overloopt. Gebruik een handschoen of doek om het toiletpapier uit de wc te halen.
  • Is je wc nog steeds vol? Dan kun je een sopje maken van azijn en water en dit door de wc gieten. Laat dit even intrekken en trek dan de wc door. Dit lost vaak het probleem op. Trek daarna de wc door, zodat het water wegloopt. Als het water niet goed wegloopt, kan je een emmer gebruiken om het water eruit te halen.
  • Cola werkt overigens ook heel goed tegen een verstopping. Giet een fles cola door de wc heen en laat dit even intrekken. Trek daarna de wc door en je zult merken dat het water weer snel wegloopt!
  • Een WC ontstopper of plopper is ook een handig hulpmiddel wanneer het wc water komt omhoog. Deze ouderwetse methode werkt vaak nog het best. Door op en neer te bewegen in het water creëer je een vaccuüm die druk zet op de verstopping.

Kom alles te weten over het ontstoppen van je WC in WC ontstoppen: dé complete handleiding.

Heeft dit niet geholpen? Dan kun je altijd een beroep doen op een professional. Zij weten precies wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat je weer snel van je verstopping af bent.

Bedrijf in de kijker

48 positieve reviews
5/5
Transparante prijzen
100%
Snelle service
100%
Ruimingsdienst
88%
Ontstoppingen
92%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *